首页 | 试题 | 课件 | 教案 | 中考专栏 | 高考专栏 | 听力 | 素材 | 手机版



您的位置:英语试题>>泽林牛津版(小中高)>>七年级牛津7B>>单元试题>>

牛津译林版英语7B Unit7 Abilities单元测试卷(B)含答案
上传者:   加入日期:15-05-25
一、单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)
(    )1. Fire can be very dangerous. So we must be careful _______ it.
    A. on                 B. to                  C. with        D. for
(    )2. He was careless _______ water _______ his shirt.
    A. to put; over    B. to pour; over    C. put; over    D. pour; over
(    )3. Kitty has a good memory. She has good grades _______ all her subjects.
    八 in                 B. at                  C. on                 D. about
(    )4. -I can't use the computer. -_______. I can teach you
    A. You are welcome    B. You are right    C. Never mind    D. That's right
(    )5. He is a good boy. He often _______ others first.
    A. thinks    B. thinks of    C. thinks on    D. thinks about
(    )6. Please _______ the rubbish_______. the rubbish bin
    A. put; in    B. puts; in    C. put; into    D. puts; into
(    )7. Is there _______ in today's newspaper?
    A. anything interesting              B. interesting anything
    C. something interesting            D. interesting something
(    )8. It's possible _______ him _______ the exam
    A  to; pass    B. for; to pass    C. to; passes    D. for; passes
(    )9. -Our class will have a fashion show this Friday. - _______!
    A. What a good news         B. What good news
    C. How good a news          D. How good news
(    )10. We are looking forward to _______ you soon.
    A. hear from                     B. hearing from
    C. hear a letter from          D. hearing a letter from
(    )11. On _______ home yesterday, Kate found a robber getting out of a van.
A. her way to                   B. her way for   
C. her way at                    D. her way
(    )12. She is looking after a_______.
    A. five-month-old baby    B. five month old baby
    C. five-months-old baby    D. five-years-old baby
(    )13. A car hit her yesterday and she is now_______. Let's _______ her this afternoon.
    A. in the hospital; go and to see  B. in hospital; to go and see
    C. in hospital; go and see          D. in the hospital; to go and to see
(    )14. There was a fire last night, but the fireman _______ soon
    A. put down it  B. put it down    C. put out it    D. put it out
(    )15. Wine catches fire easily. So _______ fire.
    A. keep it away from         B. don't keep it away from
C. keep it awat                         D. don't keep it away
完形填空(共10小题;每小题1分,满分10分)
    Can flowers sing? You must be   l   to find the answer is 'YES'. And the plants can sing,   .
    Flowers are beautiful and they   3   nice. Most people   4   to plant them. If they can sing for us, it's really wonderful. In fact, the flowers or plants in vases really can sing.   5   can they sing? That's because there is a speaker system (音响系统) inside the vases. The speaker system uses the flowers or plants to make   6   . If you like the music or song very much, you can    7   the music or the song   8   the plants in your garden. Music and plants are  9   for you. Do you like to   10  your plants and flowers? Now not only you can talk to them but also for you.
(    )l. A excited        B. surprising C. surprised   D. interested
(    )2. A. also         B. too         C. both        D. either
(    )3. A. look        B. taste        C. sound      D. feel
(    )4. A. are fond of        B. would like  C. dislike    D. are crazy about
(    )5. A When        B. Where    C. What      D. Why
(    )6. A. sound      B. voice      C. whisper    D. noise
(    )7. A. hear         B. listen      C. listen to     D. hear from
(    )8. A. for                 B. on          C. from       D. of
(    )9. A. good        B. well        C. nice        D. wonderful
(    )10. A. sing to     B. talk with  C. dance with        D. shout to
三、阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
A
    Mr Brown is a very old man. Every morning he goes for a walk in the park. And he comes home at twelve thirty for his lunch. But today a police car stops at his house at twelve o'clock. Two policemen help him out. One of them says to Mr Brown's daughter, 'The old man can't find his way in the park  He asks us to take him home in the car. ' The daughter thanks the policemen. After they leave, she asks her father, 'Dad, you go to that park every day. But today, you can't find the way. What's wrong with you?' The old man smiles like a child and says, 'I can find my way home. I don't want to walk home today, you know?'
(    )1. Every day Mr Brown comes home at_______.
    A. twelve           B. eleven    C. twelve thirty   D. twelve ten
(    )2. Today Mr Brown comes home by_______.
    A bus          B. car          C. bike        D. taxi
(    )3. The policeman says Mr Brown_______.
    A doesn't want to walk home    B. can't find his way home
    C. find his way                        D. knows the way
(    )4. Mr Brown's daughter thinks_______.
A he wants to go home   
B. he wants to have lunch early
C. he doesn't want to go to the park 
D. something is wrong with him
(    )5. Mr Brown says_______.
    A  he can't find the way home
    B. he wants to go home on foot
    C. he knows the policemen
    D. he doesn't want to walk home today
B
    Tom and Ann have a dog and a cat. The dog is Tom's. It's black. Its name is Peter. The cat is Ann's. Its name is Gunder. Tom and Ann are playing with their dog and cat in the room  They put two boxes there. They want to let the dog and cat jump up on the boxes. 'Jump!' Tom says to the dog. 'Jump, Peter!' But Peter doesn't jump. It runs in the room and jumps in(扑到 ......怀里) Tom. Ann puts the cat on a box. 'Stay there. Gunder!' Ann says. But Gunder jumps down and goes away. 'It's not easy.' Tom says. 'No, it isn't.' Ann says.
(    )6. What do Tom and Ann have?
    A. Tom has a dog and Ann has a rat.
    B. Tom has a cat and Ann has a dog.
    C. Tom has a dog and Ann has a cat.
    D. Tom has a box and Ann has a house.
(    )7. What colour is the dog? It's_______.
    A white    B. black    C. blue    D. yellow
(    )8. Where are they playing with their dog and cat? They are playing_______.
    A  in the room                 B. on the ground
    C. in the park                    D. outside their house
(    )9. What do they want the dog and cat to do? They want them _______.
    A  to play each other        B. to jump up on the boxes
    C. play with them              D. jump down and go away
(    )10. Can they do it?
    A. Yes, it is easy.                 B. Yes, it isn't difficult.
C. No, it is easy.                  D. No, it is hard.
C
Mark Twain, the famous American writer, liked to play jokes on others. But once a joke was played on him.
One day Mark Twain was invited to give a talk in a small town. At lunch he met a young man he knew who told him that he had an uncle who never laughed or smiled. The young man told Mark Twain that nobody and nothing could make his uncle-smile or laugh.
“You bring your uncle to my lecture tonight,” said Mark Twain. “I’m sure I can make him laugh.”
That evening the young man and his uncle sat in the first row. Mark Twain spoke directly at the old man. He told some rather funny stories, which made everyone in the hall laugh. But the old man never even smiled. Mark Twain told the funniest stories he knew. But the old man’s face was still a blank. At last Mark Twain stopped. He felt very tired and discouraged.
Some days later, Mark Twain told a friend of his about what had happened.
“Oh,” said his friend. “I know that old man. He has been deaf for years.”
(      )11. Mark Twain was ______.
A.       an American teacher
B.       an American scientist
C.       an American writer
D.       an American engineer
(      )12. Mark Twain liked_____.
A.       playing jokes on others
B.       giving a talk
C.       telling a funny story
D.       visiting small towns
(      )13. What did Mark Twain do in a small town one day?
A.       He went there to see an old friend.
B.       He went there to play a joke.
C.       He went there to give a talk.
D.       He went there to hold a meeting.
(      )14. What did the young man tell Mark Twain?
A.       His uncle liked listening to Mark Twain’s stories.
B.       His uncle liked listening to Mark Twain’s talk.
C.       His uncle liked laughing.
D.       Nobody and nothing could make his uncle laugh.
(      )15. Mark Twain knew _______ from his friend later.
A.       the young man’s uncle was deaf
B.       the young man’s uncle was blind
C.       the young man^ uncle could not understand his funny stories
D.       the young man’s uncle played a joke on Mark Twain
四、词汇检测(共10小题;每小题1分,满分10分)
1. All the chickens_______(冲)out when I opened the door of the hutch.
2. The house is_______ (燃烧).Luckily, there is nobody in it.
3. My father_______(付费)1, 500 yuan for his mobile phone.
4. He often doesn't feel well because he_______(吸烟)a lot.
5.A boy fell off the tree and his legs were_______(受伤).
6.He works hard at_______(地理).
7.The boy is clever and_______(勇敢).
8.He can organize class_______(活动)well.
9. It is raining outside. The ground is_______(潮湿).
10. -How many_______ are there in a year?
-There are twelve.
五、句子翻译(共5小题;每小题3分,满分15分)
1.玩火是危险的。
_____________________________________________________________________________
2.你能教我怎样游泳吗?
_____________________________________________________________________________
3.他冲进正在燃烧的房子去救一位生病的老人。
_____________________________________________________________________________
4.在回家的路上,我把钢笔弄丢了。
_____________________________________________________________________________
5.她尽力去完成那项工作了吗?
_____________________________________________________________________________
六、书面表达(满分20分)
请根据要点写一封推荐信,推荐你班的李华为本年度的青年奖获得者,词数在80词左右,开头和结尾已给出,不记入总词数。
参考答案
一. 1. C  2. B  3. A  4. C  5. B  6. C  7. A  8. B 9. B 10. B 11. D 12. A 13. C 14. D 15. A二. 1. C  2. B  3. A 4. B  5. D  6. A  7. C  8. C  9. A  10. B
三. CBBDD   CBABD  CACDA
四. 1. rushed  2. burning  3. paid  4. smokes  5. hurt  6. geography  7. brave  8. activities
9. wet  10. months
五. 1. It is dangerous to play with fire.
2. Can you teach me how to swim?
3. He rushed into the burning house to save a sick old man.
4. I lost my pen on my way home.
5. Did she do/try her best to finish that work?
六 . One  possible  version :
Dear Sir/Madam,
    I want to recommend Li Hua for this year's Youth Award. He is kind, friendly and helpful. He likes reading and playing badminton. He is good at organizing class activities. Li Hua is a top student and has good grades in all subjects. He knows a lot about history. He likes English best. He spends a lot of time practicing speaking English every day. Last week, a little boy lost his way. Li Hua took him to the police station The boy's parents were very grateful to him.
    I will be very happy if he can get this award. I'm looking forward to hearing from you soon
    Yours faithfully,
    XX

名称: 牛津译林版英语7B Unit7 Abilities单元测试卷(B)含答案
文件大小: 80K
文件格式: doc
版本年级: 牛津7BUnit7
下载地址:
进入高速下载页 进入本站下载页
运行平台: WindowsXP,Windows2008,Windows7
 
 相关资料
  牛津译林版七年级下Unit7 Reading II课件(共27张PPT) 16-06-19(课件)
  牛津译林版七年级下Unit7同步单元检测试卷含答案 16-06-08(试题)
  南通市2015-2016年七年级下英语Unit7单元试题有答案 16-05-29(试题)
  牛津7B Unit7 Abilities Reading(Ⅰ)课件(共29张PPT) 16-05-27(课件)
  连云港市2015-2016年七年级下英语第七单元试题含听力mp3 16-05-25(试题)
  2016年江苏省镇江市七年级下Unit7 Abilities单元试题 16-05-25(试题)
  牛津译林版七年级下Unit7 Abilities单元试题含答案 16-05-25(试题)
  牛津7B Unit7 Intergrated skills公开课课件(共35张PPT) 16-05-24(课件)
  牛津译林版7B Unit7 Reading 2课件(共29张PPT) 16-05-18(课件)
  牛津7B Unit7 Welcome to the unit课件(共39张PPT) 16-05-18(课件)
  牛津译林版7B Unit7 Abilities Task课件(21张PPT) 16-05-18(课件)
  牛津译林版7B英语第七单元测试卷含答案 16-05-18(试题)
  译林牛津版七年级下Unit7 Abilities单元练习含听力mp3 16-05-07(试题)
  牛津译林版7B Unit7 task教案 16-04-11(教案)
  牛津译林版7B Unit7 Integrated skills教案 16-04-11(教案)
  牛津译林版英语7B Unit8 Pets教案(表格式) 15-06-06(教案)
  牛津译林版英语7B Unit7整个单元教案(7份) 15-06-06(教案)
  牛津译林版英语7B Unit7 Grammar课件1 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 task课件3 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 task课件2 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 task课件1 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Intergrated课件 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Integratred skills课件 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Reading(1)课件 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Reading(2)课件 15-06-02(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Abilities单元测试卷(A)含答案 15-05-25(试题)
  牛津译林版英语7B Unit7 task课件 15-05-25(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Reading 2课件 15-05-25(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 Reading 1课件 15-05-25(课件)
  牛津译林版英语7B Unit7 integrated skills课件 15-05-25(课件)
  
  在线评论


      注:书评请少于100个字

 
 
 
 栏目推荐
   ·小学在线口算练习
   ·在线英语字典
   ·数学网   物理网
   ·课程直播

 交互区
上传资料 资料求助
 
 备案分类
人教版(小学) 新目标(初中) 人教版(高中)
牛津版(小学) 牛津版(初中) 仁爱版(初中)
外研版(初中) 冀教版(初中)

   版权所有@12999教育资源网